АНШОА В ЗЕХТИН - СОЛЕНИ
Любителите на аншоа знаят, че филетата аншоа в зехтин предлагат безкрайно удоволствие и се съчетават в много рецепти, където добавят своя мощен вкус на риба и сол. Аншоата в зехтин се използва почти като подправка, за да придаде уникален и вкусен вкус на всяка от рецептите, в които влиза в състава.
Съчетаване на аншоа в зехтин с други вкусове
Преди да говорим за рецепти, ето списък с съставки, които перфектно се комбинират с маринованото филето аншоа в зехтин. Ако имате рецепта, която основно използва тези съставки, то можете без съмнение да добавите аншоа и да успеете всеки път:
- Зелена или черна маслина
- Домати (свежи, намачкани, черешови домати...)
- Каперси
- Печени чушки
- Тиквички
- Картофи
- Сирена моцарела и фета
- Варено яйце, майонеза или омлет
- Чесън.